Diensten


Onder invloed van grote bedrijven, populaire diëten en officiële instanties die elkaar tegenspreken raken mensen makkelijk de weg kwijt als het gaat om afvallen, gespierder te worden, sterker te worden of simpelweg gezonder te eten.

Ik wil mensen terugbrengen naar de feiten en mensen informeren over wat ze écht moeten weten van sport en voeding om hun doel te behalen. Door middel van clinics, presentaties en persoonlijke begeleiding streef ik ernaar om mensen te leren hoe ze ‘leuk’, ‘effectief’ en ‘gezond’ kunnen combineren.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende diensten die ik aanbied.


Personal Training

Aangezien mijn agenda op dit moment bijna vol zit bied ik op dit moment alleen losse sessies aan voor mensen die behoefte hebben aan technische training, bijvoorbeeld rond de snatch. 

Voor volledige trajecten inclusief trainings- en voedingsschema's zul je op een wachtlijst geplaatst worden. 

Op dit moment ben ik alleen beschikbaar voor personal training in UnScared Crossfit, aan de 2e Daalsedijk 4bis in Utrecht

Hiernaast bied ik ook online coaching aan. Online coaching betekent dat het concept van personal training zo goed mogelijk online nagebootst wordt. Ik begeleid je via e-mail met zowel je voeding als je training en stuur bij waar nodig is. Het beoordelen van je uitvoering van oefeningen gebeurt aan de hand van filmpjes die je zelf kunt maken tijdens je trainingen. Interesse in de online begeleiding? Laat weten wat je wensen zijn via het contactformulier en ik stuur zo snel mogelijk het intakeformulier op. Op basis daarvan laat ik vervolgens weten wat ik voor je denk te kunnen betekenen. Afhankelijk van het type begeleiding kan het zijn dat je op een wachtlijst geplaatst wordt.

Clinics & presentaties

Ik verzorg regelmatig clinics rondom het olympisch gewichtheffen voor CrossFit coaches. Meer informatie is te vinden op http://www.jemfit.net/weightlifting-for-crossfit.

Wil je een clinic of presentatie rondom voeding, krachttraining of olympisch gewichtheffen (voor atleten of voor coaches) op locatie? Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden.