Diensten


Evidence based werken zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Dat is de leidraad wanneer ik mensen begeleid, ongeacht of dit gaat om wedstrijdvoorbereiding bij olympisch gewichtheffen of een afvaltraject.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende diensten die ik aanbied.


Online coaching

Online coaching betekent dat het concept van personal training zo goed mogelijk online nagebootst wordt. Je ontvangt een vragenlijst en het verzoek voor beeldmateriaal van je huidige techniek op bepaalde oefeningen als dat nodig is. Als er veel te bespreken is, is er ook de mogelijkheid om langs te komen. Vervolgens krijg je een trainingsprogramma, waarbij je de progressie door kunt sturen met wekelijkse check ins. Als het nodig is zal ook regelmatig gevraagd worden om beeldmateriaal van je trainingen door te sturen zodat ik je technisch kan bijsturen. Interesse in de online begeleiding? Laat weten wat je wensen zijn via het contactformulier en ik stuur zo snel mogelijk het intakeformulier op. Op basis daarvan laat ik vervolgens weten wat ik voor je denk te kunnen betekenen. 

Voor live sessies ben ik op dit moment alleen nog beschikbaar voor losse sessies en workshops voor mensen die behoefte hebben aan technische training, bijvoorbeeld rond de snatch. Deze sessies worden gehouden in UnScared Crossfit, aan de 2e Daalsedijk 4bis in Utrecht. Workshops kunnen echter op locatie. 

Voor voedingsbegeleiding als add-on op de online programming zijn ook mogelijkheden. Neem daarvoor contact op via het contactformulier.


Clinics & presentaties

Ik verzorg regelmatig clinics rondom het olympisch gewichtheffen voor CrossFit coaches. Meer informatie is te vinden op http://www.jemfit.net/weightlifting-for-crossfit.

Wil je een clinic of presentatie rondom voeding, krachttraining of olympisch gewichtheffen (voor atleten of voor coaches) op locatie? Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden.