Over Jemfit

Een passie voor krachttraining, een gedrevenheid om mensen te ondersteunen in het behalen van hun doelen en een onvermoeibare voorliefde voor slechte humor. Ze zijn allemaal terug te vinden in Jeremy als trainer en coach.

Tot mijn 19e had ik flink overgewicht en een sterke overtuiging dat sporten saai was. Door stom toeval en 'eens wat nieuws proberen' leerde ik vechtsporten en krachtsporten kennen. In de jaren er op heb ik talloze boeken verslonden, een stapel cursussen cursussen gevolgd rond voeding en krachttraining, een HBO minor gevolgd rondom "Exercise, behavior and lifestyle", vele uren in de sportschool doorgebracht en vooral geluisterd naar mensen met meer ervaring dan ik. Ik heb inmiddels  allerlei mensen begeleid in zowel groepsverband als binnen personal training trajecten. Ik richt me vooral op olympisch gewichtheffen en krachttraining in de bredere zin voor verschillende doeleinden.  Enkele voorbeelden van mensen die ik begeleid heb:

  • Crossfitters en gewichtheffers om zowel hun gewichtheftechniek als hun algehele kracht te verbeteren
  • Een zwemmer om zijn zwemprestaties te verbeteren
  • Een dame met polyneuropathie om sterker en gezonder te worden
  • Een man met diabetes om zijn medicatie af te kunnen bouwen
  • Kinderen om weerbaarder te worden, zowel fysiek als mentaal
  • Ouderen om hun vitaliteit te behouden of verbeteren
  • En nog een boel mensen om af te vallen, sterker te worden of spiermassa op te bouwen. 

Tegenwoordig werk ik vooral als gewichthef- en strength coach voor UnScared CrossFit. Daarnaast treed ik af en toe op als instructeur voor Eleiko en verzorg ik workshops en online coaching met Jemfit. Ben je nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Kijk even op de Diensten pagina. 


---------------------------------


KVK nummer: 52049760

BTW nummer: NL125503295B01

Vestigingsadres:

Makassarstraat 21

3531 VK Utrecht

*geen bezoekadres