Over Jemfit

Een passie voor krachttraining, een gedrevenheid om mensen te ondersteunen in het behalen van hun doelen en een onvermoeibare voorliefde voor slechte humor. Ze zijn allemaal terug te vinden in Jeremy als trainer en coach.

Tot mijn 19e had ik flink overgewicht en een sterke overtuiging dat sporten saai was. Door stom toeval en 'eens wat nieuws proberen' leerde ik vechtsporten en krachtsporten kennen. In de jaren er op heb ik talloze boeken verslonden, een aantal cursussen gevolgd rond voeding en krachttraining, een HBO minor gevolgd rondom "Exercise, behavior and lifestyle", vele uren in de sportschool doorgebracht en vooral geluisterd naar mensen met meer ervaring dan ik. Ik heb inmiddels  allerlei mensen begeleid in zowel groepsverband als binnen personal training trajecten. Enkele voorbeelden van mensen die ik begeleid heb:

  • Tientallen Crossfitters om hun techniek en prestaties in het gewichtheffen te verbeteren.
  • Een dame met polyneuropathie om sterker en gezonder te worden.
  • Een man met diabetes om zijn medicatie af te kunnen bouwen.
  • Een zwemmer om zijn zwemprestaties te verbeteren.
  • Kinderen om weerbaarder te worden, zowel fysiek als mentaal.
  • Ouderen om hun vitaliteit te behouden of verbeteren.-
  • En nog een boel mensen om af te vallen, sterker te worden of spiermassa op te bouwen. 

Ik werk nu vooral als personal trainer en gewichthefcoach, waarnaast ik regelmatig clinics geef. Op wedstrijdgebied richt ik me op het olympisch gewichtheffen, waarbij ik Fries kampioen ben geworden in de -85kg categorie in 2015. In 2014 ben ik Nederlands kampioen 2e klasse in de -94kg categorie. Hiernaast doe ik 'voor de lol' nog wel eens mee aan kleinschalige, onofficiële powerlifting wedstrijden.

Ik begeleid ook af en toe atleten naar gewichthef- en powerlifting wedstrijden. Ben je nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Kijk even op de Diensten pagina. 

---------------------------------

KVK nummer: 52049760

BTW nummer: NL125503295B01

Vestigingsadres:

Kuinder 154

9204 AG Drachten

*geen bezoekadres